Szolárium csövek

Chocolate Brown HOT az új szint, hogy viselj új színt

A TOP és a MIX csokicsövek fejlesztései után egyetlen mérnök sem gondolta volna, hogy lehet még nagyot fejlődni a csokicsövek gyártásának területén. Mindig is a teljesítmény fokozása, a legtartósabb csokibarnaság elérése, a természetes csokibarna bőrszín létrehozása/elérése volt a legfontosabb feladatunk.

2022-ben a professzionális szolárium szolgáltatás alapjának tartott Chocolate Brown Csokicső® a legmagasabb barnítási hatás keresése során megalkotta az új második generációs Chocolate Brown HOT csokicsövét. A második generációs HOT technológia kimondottan a rendszeres és igényes hazai szoláriumhasználók igényeinek a kielégítésére lett létrehozva. A rendkívül látványos azonnali hatás mellett a több óra elteltével kialakuló tartós csokibarnaság elérése szinte minden szolárium használó vágya/álma.

A mérnököknek hatalmas kihívást jelentett a fejlesztés során, a két legfontosabb technikai paraméter, a felfutási idő csökkentése (hogy a szoláriumcső a bekapcsolás után minél hamarabb elérje a 100%-os barnító teljesítményt), valamint az élettartam alatti barnulási intenzitáscsökkenés javítása (hogy a szoláriumcső többszáz óra elteltével is szinte úgy barnítson, mint új korában) volt.

Büszkén jelentjük be, hogy megalkottuk az új, második generációs HOT csokicsövet, mely átírja a barnulásról alkotott ismereteidet. Tedd próbára a csokibarnulás legújabb szintjét és győződj meg róla miért gondoljuk hogy ez a legforróbb csokicsövünk.

Minden szoláriumüzemeltető legfontosabb feladata a szolgáltatás minőségének növelése, a vendégkör bővítése és az elpártolás megakadályozása. Álláspontunk szerint a szolárium szolgálatatás eredményessége elsődlegesen a vendégek barnulásán, azaz a szoláriumcsöveken múlik. A magasabb minőségű csövekkel működő szolgáltatások jellemzően nagyobb bevételt termelnek, mert a vendégkör nyitott a minőség emelkedése felé. Álláspontunk szerint új vendéget elsősorban a szolgáltatás javításával lehet elérni és megtartani. Egy ismert és közkedvelt prémium szoláriumcső tovább fejlesztett változata kiváló lehetőséget nyújt a mai nehezen kiszámítható világban, új vendégek becsábítására és megtartására.

Tudjuk, hogy segítenünk kell a vevőinket és azt is tudjuk hogyan kell ezt hatékonyan csinálni, hogy valódi, kézzel fogható eredménye legyen a stúdiókban!

De hogyan tudunk segíteni abban, hogy a vevőinknek több vendége legyen?

Nem tesszük fel a vevőink üzleteit olyan listára amit szinte senki nem keres, nem jelenítünk meg partnereinket olyan social media felületen, ahonnan egy vendég sem érkezik a stúdióba!

Igazi eredményeket elsősorban a nagyszabású, országos nagy tömeget érintő, országos média kampányok hoznak ezért a Retro, a Rádió1, a Sláger Fm frekvenciáin hozunk létre óriáskampányt, az új Chocolate Brown Hot szoláriumcsővel üzemeltető partnereinknek.

Chocolate Brown Premium Hot a tökéletességre hangolva!

Az új második generációs Premium Choclolate Brown Hot a Csokicsövek királya, mert a csokicsövek között a legkimagaslóbb tulajdonságokkal rendelkezik! Kizárólag a legmagasabb minőségű csokicső viselheti a Premium Hot nevet! A legigényesebb szoláriumozók, legmagasabb szintű elvárása, a tökéletes csokibarnaság gyors elérése. „Prémium” kategóriásként reklámozott cső sok van, de Chocolate Brown Premium hot, csak egy! Barnításban ez a cső képviseli a legforróbb csokibarnaságot. A szigorú One by One Checked rendszernek köszönhetően a Premium Csokicső biztosítja a felhasználók és az üzemeltetők számára a legmagasabb, Prémium Csokicső minőséget!